Anledningar att inte köpa Iphone 4g



 

ARTIKEL AV "E24"

Redan i april läckte bilder ut på telefonen på prylsajten Gizmodo. En Apple-anställd hade glömt ett testexemplar av Iphone 4 på en bar i Kalifornien och Gizmodo lyckades på något sätt komma över telefonen

Apple krävde senare tillbaka telefonen, vilket tyder på att det faktiskt var en riktig Apple-produkt som Gizmodo hade fått tag på nästan två månader före lanseringen.

Den första versionen av Iphone lanserades 2007 och sedan dess har Iphone 3g samt Iphone 3gs gjort den ursprungliga modellen sällskap.

På Worldwide Developers Conference, släppte Steve Jobs efterföljaren Iphone 4. Ny design, mycket bättre upplösning på skärmen och 100 nya funktioner var några av nyheterna.

Men redan före telefonen släpptes vågade sig The Telegraphs teknikredaktör Matt Warman sig på ett riktigt frontalangrepp på Iphone. Oavsett vilka nyheter som skulle presenteras menade han att det finns en rad svagheter i produkten som gör att man bör avstå från ett köp.

Han anser att Iphone är ett exempel på en produkt där marknadsföringen segrat över funktionaliteten, och den nya modellen lär inte innebära någon ändring av detta.

 

//Fler uppdateringar kommer

//MVH


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0