Flera tunga uppdateringar.

Den 8-12 juni håller Apple sin årliga utvecklarkonferens, World Wide Developer Conference, på Moscone Center i San Francisco. Applechefen Steve Jobs öppnar konferensen och det är ett bra tillfälle för nya produktpresentationer med mycket media på plats som Apple tidigare använt både för lanseringen av Iphone 3G och Iphone 3GS.

 


Följer samma mönster

 

Nya Iphone 4G finns redan i testversioner. Redan i slutet av förra året registrerades nya Iphonemodeller i internetservrar i området runt Apples huvudkontor i Cupertino, några mil söder om San Francisco och i själva San Francisco. Det följer samma mönster som inför lanseringarna av Iphone 3G och 3GS.

De dök också upp på Internet i samma område ungefär ett halvår innan de blev offentliga.

Samtidigt med den nya mobilmodellen väntas också en ny, förbättrad version 4.0 av operativsystemet för Iphone. Den kommer att innehålla en rad förbättringar och tillägg. Men alla kommer inte fungera på äldre modeller av telefonen.

 

Kan lanseras tidigare

Exakt vad version 4 av själva telefonen kommer att innehålla är inte klart. Som vanligt vägrar Apple att överhuvudtaget kommentera kommande produkter. Men trots det har en del information sipprat ut på olika sätt.

Senaste veckorna har flera källor dessutom hävdat att lanseringen av den nya modellen kan komma så tidigt som i månadskiftet april/maj med telefoner tillgängliga i butikerna en månad senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0